ΟΙ .....ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ!!!!!!
Λαχταριστά ντόπια τυριά και φρέσκα μυρωδάτα κολοκυθολούλουδα από τους
μπαξέδες της Λέσβου σε έναν συνδυασμό που αποτελεί έναν από τους
γευστικότερους μεζέδες του καλοκαιριού.
ΥΛΙΚΑ
25 κολοκυθοανθοί
1 φλιτζάνι τσαγιού φέτα τριμμένη
μισό φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι
μισό φλιτζάνι τσαγιού μυζήθρα τριμμένη
2 κουταλιές σούπας δυόσμο
λεπτά κομμάτια από λαδοτύρι
αλάτι, πιπέρι
Για κουρκούτιμισό φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι νερό
1 αυγό
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Φτιάχνουμε το κουρκούτι. Έχουμε ήδη καθαρίσει, πλύνει και στραγγίξει τους κολοκυθοανθούς. Γεμίζουμε τον καθένα χωριστά και αφού τον βουτήξουμε μέσα στο κουρκούτι τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο
ΤΑ.......ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΡΗΝΙΩΣ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΕΙΤΩΝΗΣΕΣ!!!
ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ.
ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ!!!!!!
Α, ΤΟ.......... ΛΥΧΟΥΔΙ !!!!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
25 κολοκυθοανθοί
1 φλιτζάνι τσαγιού φέτα τριμμένη
μισό φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι
μισό φλιτζάνι τσαγιού μυζήθρα τριμμένη
2 κουταλιές σούπας δυόσμο
λεπτά κομμάτια από λαδοτύρι
αλάτι, πιπέρι
Για κουρκούτιμισό φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι νερό
1 αυγό
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Φτιάχνουμε το κουρκούτι. Έχουμε ήδη καθαρίσει, πλύνει και στραγγίξει τους κολοκυθοανθούς. Γεμίζουμε τον καθένα χωριστά και αφού τον βουτήξουμε μέσα στο κουρκούτι τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο
Να και τα τριφερά αμπελόφυλλα για λαχταριστά ντολμαδάκια από τη χρυσοχέρα θειά Ρηνιώ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΕΙΤΩΝΗΣΕΣ!!!
ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΟ
Ο Σταυλος και το κοτετσι
του μπαρμπα Σταυρου και της θειά Ρηνιως
ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΉΠΟΥ
ΠΑΠΟΥ για σένα!!!!!
|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου